Somliga ljus brinner aldrig ut

Jag är inte världsbäst på att blogga alltså, mest jobbat hela tiden,
Jobbade 7 av 8 dagar, så de kanske inte är så konstigt :)

Var ledig i Fredags, så torsdagen blev det utgång med Sommarlandsfolk. Startade med förfest hos Collin, sen utgång o husaren.  hela gänget sov hos Cilla sen. Jag o Annika somnade i soffan, sen vid sex på morgonen kommer Cilla o berättar att det finns en säng ledig, så sov ngn timma där iallafall :)  Jag vaknade av att Crille smygit in i rummet o tog ett sovkort på mig, väldigt charmigt, tack!  Bakis dag hos Cilla fast hon inte var hemma, blev en roadtrip till Donken och Max oxå. Sjukt rolig kväll iallafall, snodde några av Jennies bilder. Jag har världens bästa arbetskamrater!


               




Fredagen var väl tänkt att jag skulle få sajer gjorda på, gick väl sådär. Hann iallafall skriva mina tackkort, nu är det bara att få iväg dem som saknas. Men ja, att skriva dem tog ju sin lilla tid det med!


Var oxå nere på sparhuset med mamma, fick tag i lite flytta hemifrån grejer, man blir ju lite sugen nu när alla vänner drar. Tyckte att jag var cool oxå, o tog en dagens outfit bild ;) 



Helgen bjöd på sista dagarna med ambulerande tjejerna. tråkigt! Hade kameran med mig o lyckades fånga brudarna på bild ialf. På söndagen så bjöd Ida på kladdkaka, och gräddkrig utbröt, Mina knasfior! Kommer helt klart sakna tjejerna efter sommaren!





Måndags fyllde mitt hjärta Johanna 19 år, de firades med en tur till Gbg med fina tjejer. Brände alldeles för mycket pengar också, men oj va fina grejer jag fick! Johanna tog lite bilder ialf :)



På kvällen hem o träna - sjukt va dåligt tränad jag är just nu, hemskt!

Tisdag - skulle vara en sån där göra massa nytta dag, men nä, inte hade jag det. Sov alldeles för länge, åkte iallafall ner till banken o fixa lite, sen träning.

Idag, grundplanen var ju att sprinag runt på Sommarland med Johan, men visade sig ju att de är alldeles för långsamma!  Förhoppningsvis blir det imorgon istället :) Annars får jag väl göra allt jag måste, heja mig! Arbetsförmedlingen kanske? Jag hoppas iallafall på en fika med Sofia/Ridskolan ;)

hepp, dags o ta tag i livet kanske o käka frukost?

<3

RSS 2.0