Matchreferat Kongelf

Snöyra i Göteborg...

Kongelf - Skara 21-25 (12-13)
Målskyttar Julia 8, Frida M 5, Sara R 4, Frida S 3, Linda 3 och Ella 2

Klockan är nu 21.12 en söndagkväll när jag skriver detta. Vi åker från ett snöigt Göteborg i 40 km/h på motorvägen och man kan sammanfatta kvällen med att bussen kör fortare än vad vi spelade idag på planen...

Innan matchen pratade vi om att hålla oss till våra grunder, dvs tufft försvar vilket ger enkla målvaktsräddningar som leder till kontringar eller ett snabbt 2:a-fasspel. Den planen höll i ca 5 minuter och då hade vi en ledning med 4-2. Efter det så är det ingen som vet vad som hände, vi föll in i Kongelfs långsamma tempo samtidigt som de tekniska misstagen bara blev fler och fler. Julia kom in i matchen och genom hennes skytte kunde vi hålla en knapp ledning under första halvlek. I försvarsspelet hittade vi inte riktigt våra positioner vilket gjorde att målvakten, Sara, inte fick så mycket hjälp. Vi hade en bra period då motståndarna åkte på två stycken utvisningar där vi började känna igen Skaraspelarnas fart och fläkt, men så fort Kongelf var fulltaligt var vi tillbaka i tempofattigheten.

I halvtid fick spelarna rannsaka sig själva och vi skulle rätta till det som vi var mest missnöjda med, dvs försvarsspelet och omställningsspelet. Men andra halvlek fortsatte likadant som den första och vi kunde endast hålla ledningen med ett eller två mål. Vid 47 minuter byttes Ellen in och gjorde några viktiga räddningar och efter 55 minuter kom rycket som vi alla hade väntat på - snabba omställningar och vi gick rakt på mål. Skönt med två poäng och några plusmål efter en sån här match. Tre positiva saker tar vi med oss efter denna match Julias skytte, Ellens inhopp och Lindas stabila straffskytte. Resten knöglar vi ihop och spolar ner!

Nu hoppas vi på en helt annan inställning och attityd på tisdag då Sävehof kommer på besök.


Söndag

Alltså, perfekt förmiddag! Hade inte velat fira första advent på ngt annat sätt :) Maria var här o vi har gjort pannkakor, resultatet var förvånande nog helt ok! :) Chokladflötpannkaka, äggpannkaka, mjölpannkaka - Vi var rätt grymma alltså! Massa skratt och mys! Förresten, kika in norgetjejernas blogg  http://freyasdalsveien.blogg.se/ <3




Nu ska jag vidare till Skövde för o haffa bussen o dra oss neråt mot Kungälv för o lira lite boll. Nu jäklar ska vi hämta två pinnar. 

Mina julprydnader jag köpte igår förresten, himla mysigt har det blivit i mitt rum nu. Både Maria o Erika har vart helt chockade över att man faktiskt ser golvet. O jag har inte ens städat klart än  :)



Lördag

Var uppe imorse och inne på stan på anställningsintervju på ett städföretag, gick hyfsat så vi får se i veckan :) Kilade in en snabbis på Gengåvan Second Hand oxå, hittade precis en sån spegel jag letat efter. 25 kr är ganska lagom ;) Hittade även två mysiga julprydnader, blev toppen!

Sen var det hem och jag o Pappa åkte ner på Tibro. Tänkte gå på taxfree outlet, men jävlar, var typ 100 m kö alltså! Så vi åkte ner på Tibro AIKs loppmarknad och jag hittade precis en sån lampa jag vill ha  min framtida lägenhet. Nöjd tjej! Sen åkte vi ner till Candela o Pappa hittade lite böcker. Mysigt o hänga med pappsen.

Hem o dona o julpynta lite, sen skulle jag iväg till träning. Fastnade med bilen på parkeringen när jag skulle ta bussen. LYCKAT! efter en halvtimme kom jag loss, hade ju såklart missat bussen så fick bli bil hela vägen till Skara. En timma träning, sega tjejer i duschen och sen in på City Gross med Julia. haha, för mkt godis alltså!

o nu på kvällen har en saknad Erika vart här, så mysigt o prata o dricka té! O imorgon blir det ytterligare en nosk tjej, ska laga pannkakor med Marre ;)

Imorgon är det bortamatch i Kungälv oxå, tagga! :)

Fredag

Var taxi natten mellan torsdag-fredag, FylleCavalli! :)
Annars så har dagen ägnats åt att först hjälpa Farmor o städa, o så käka o så där. Mysigt! Sen åkte jag hem o fortsatte plocka hemma i mitt rum. Behövdes verkligen!
Sen på kvällen/natten kom världens bästa tjej hit. Gaaah, så mysigt. Massa prat o godis o té. Fan va du är bra älskade Carro. Efter ett par timmar med dig så känner jag mig helt oslagbar och hel. Du är verkligen den finaste man kan önska sig.  Alla borde ha en vän som dig <3
Massa kärlek och grattis till världens absolut bästa Mamma som fyllde år också. Tack för att du är den bästa som finns och alltid ställer upp! Jag hade aldrig vart den jag är idag utan ditt och Pappas stöd. Ni får mig alltid att tro på mig själv och ni är verkligen de bästa föräldrar man kan ha. TACK! <3
Bara för att hon var en cool Stockholmsbrutta minsann! :)

Torsdag

Har ägnat dagen åt att njuta till julmusik o mammas julpynt. Har även fixat med en hel del papper och skit som skulle ordnas, med gamla jobbet o så. Nu ska jag bara fräscha till mig o sen åka in till VH för o vara provvakt. o i nästa vecka har jag sju lektioner, kul! :)

Ikväll - träning o jag är frisk. Gött!



Vintermyshumör!

När dagen blir mörk och när snön faller vit,

Synd om mig som haft ont i magen hela dagen, Var inne på rehabcenter imorse, fick väl bra besked om axeln, men jag kommer få hålla på ett halvår innan det kommer vara borta. segt! Trött tjej, vill inte vara sjuk!

Igår vann vi med nio bollar förresten! :)

Jag o Lillasyster tänkte att bästa sättet att bli frisk är väl att få lite frisk luft, så vi gav oss ut i snön o busa, lekte o fotografera lite, mysigt.

Nu har jag ingen energi till ngt alls faktiskt! Borde kanske städa rummet?

Imorgon ska jag vara provvakt på VH o sen blir det träning, hejja mig!


Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan

Vaknade på lördagen och det bra humöret var som bortblåst. Helvete att du alltid kan få mig att reagera så, hatar den känslan. Blev inte många timmars sömn den natten, och det är bara ditt fel

Åkte iväg till Skara och Matchträning iallfall, tabletterna gjorde sitt så axeln kändes mkt bättre, är tyvärr väldigt lätt att köra för mkt då, precis som min sjukgymnast säger. Du får inte glömma att även om det inte gör ont så är du skadad.

Kvällen gjorde jag egentligen ingenting, hade haft så dålig dag och funderat alldeles för mkt så jag o syrran åkte ner till Ica och köpte naturgodis, ananas, godis, julskum och julmust och kröp upp i hennes säng och kikade på Remember me, lite halvkonstig film och oväntat slut.

Söndag var det gameday, skön seger över Kortedala med sju bollar. På kvällen åkte jag till Elin för o förbereda lite för måndagen, blev väl inte så mkt förberedande, däremot massa mys till ensam mamma söker och skratt vid skrivande av "Önskelista"

Måndag var det Handbollskaravanen som gällde på Valleskolan i axvall. Jag, Sara Bergh och Elin hade tre klasser och dte gick bra även om dte är ganska påfrestande att leda ett gäng 7 åringar. Under dagen mådde jag bara sämre och sämre och kunde inte träna på kvällen. Visade sig att jag hade 38.5 i feber sen när jag kom hem. KUL!  Kikade på Harry Potter med Becca som oxå mådde dåligt. Däckade istortsett framför brasan eftersom jag frös så!

Idag mår jag bättre iallfall, känn mest som om jag är bakis. Ingen feber alls, men huvudvärk och stela muskler. Sov ut,  knaprar tabletter och har även vart ute i snön och skottat litem så nu känns det bättre. JAG SKA SPELA IKVÄLL! Har sagt till Brinko att det blir väldigt korta byten bara. Så länge så tittar jag på New Moon med Becca och samlar energi.

Lyckobubbla




Har en sån otroligt skön bubblande lycklighetskänsla i magen. Haft en riktigt bra kväll, efter en mindre bra dag - först fika med en vän som får allt att kännas mkt lättare o på kvällen gick jag på bio med mina fina, älskade, knäppa småsyskon. Världens bästa film, Harry Potter, lipade o skrattade - som vanligt! o sen massa bus i snön och sjungande i bilen hem. Knäppa älskade barn!  Sitter här med ett litet smygleende på läpparna och mår så bra :)

I won't let you bring me down, not today!

Onsdag

Idag hade jag två idrottslektioner, vilket gick väldigt bra. Riktigt roligt var det oxå! O eftersom jag var aktiv ledare, så hade jag två fyspass. Tyckte att gym på det är väl mkt, så har inte gjort det idag, lite illa? Ialf, efter det så blev det lunch på stan och sen arbetsintervju på Releasy där typ alla jobbar :) Vi insåg väl ganska snart att det inte skulle funka med handbollen, då det var helt fel tider för min del. Så det blev inget, men de gör inte mig ngt egentligen.

Hemma så har det bara blivit Chill framför tvn och sorterat massor bilder inför studentfotoboken jag vill göra,  nu har jag fått tag i nästan alla bilder, bara Sofias kvar som jag vill ha från skumpartyt. Lite nostalgisk blir man ju när man ser alla bilder från alanya, balen, allt studentfix och studenten :)




PLANERING

Sitter och förbereder morgondagens två lektioner som jag ska ha på Västerhöjd imorgon. Blir två idrottslektioner, båda med musikinriktning, Så har en hel del att göra nu, ett step-up pass pch ett aerobicpass. Ska göra två program och bränna skivor. Blir lite o göra alltså!  Plus att jag ska sortera alla gamla jobbgrejer och skicka tillbaka. Haha -känns nästan som om man går i skolan igen och har världens press att hinna klart med allt i tid. Gammal och helt klart bekant känsla. Det sorgligaste är, att jag tror att jag har saknat den lite. pfft, jag är en skoltjej alltså - sooorgligt!


 

Måndag

Började dagen på rehabcenter, kvart i sju . yeeey! Sjukt trött eftersom jag sov tre timmar inatt?! Tejpade axeln o åkte hem igen, slängde i mig lite frukost och sen var dte morgonmöte på datan. Efter det av till hjo för trevligaste intervjun under hela min tid som reporter/säljare. Sjukt trevlig tjej med ett massageföretag. Sålde inget, men åkte ändå därifrån med ett leende på läpparna.

När jag kom hem så kände jag bara - neeej, jag vill inte jobba med det här. Jag älskar o träffa folk och intervjua dem, men att tjäna pengar på att sälja annonser till dem, näje inte min grej! Kan vara för att jag är kass som säljare oxå men ;) Har ju funderat på det här ett tag, så jag ringde och sa upp mig. Skönt att ha det gjort faktiskt! Nu är jag arbetslös igen och jag njuter!

Vi åkte ner till Farmor sen och fira henne på födelsedagen o fikade lite, mysigt! Nu ska jag avsluta dte sista jobbandet och skicka in alla bilder och annonsordrar och dylikt.

Förresten, helt arbetslös är jag ju inte. På onsdag ska jag vicka på västerhöjd, ska ha två idrottslektioner. KUL! :D sen står jag ju på inrigning på städ o sånt, så de kmr ju o lösa sig. Men om det är ngn som har ett jobb som ni tror skulle passa mig så är de bara o höra av sig ;)

Ikväll blir det träning, kööör :)



Önnered - Skara

HK Önnerediterna - Skara HF 25-28 (10-12)

Det var en jämn första halvlek där vi startade matchen på ett bra sätt. Dock har vi fortfarande många tekniska misstag. Försvarsspelet fungerade bra där vi var tidigt uppe och låste deras distansspelare samtidigt som vi säkrade deras linjespelare vilket gjorde att de hade svårt att komma till avslut. Motståndarnas högernia hade vi lite svårt att komma åt i första halvlek och hon fick göra lite för många mål. Men fina räddningar från Ellen och bra distansskytte från vår sida gjorde att vi kunde gå till halvtidsvila med en tvåmålsledning.

Halvtidssnacket handlade mest om försvarsspelet och hur vi skulle hjälpa varandra bättre vilket vi också visade på planen. Anfallsmässigt var det våra enkla rörelser och sex mot fem-spelet som fungerade bäst samt att vi fick stor utdelning på vårt distansskytte idag. Önnerediterna försökte med dubbelpunkt i slutet av halvleken vilket gjorde att de kom närmare i protokollet men vi kunde gå av planen som segrare med tre bollar.

Nu ser vi fram emot nästa match på söndag då Kortedala kommer på besök i våran borg. Välkomna

Helg

Fredag - Spenderade hela dagen istortsett på äventyrsbadet i skövde. Sjukt mysig och väldigt roligt! Kände mig som fem år igen! Tyvärr ägde syrran mig på klätterväggen, illa! På kvällen myste jag bara framför tvn med Ida och kollade på My little Ponny och Monsters vs Aliens. Nattade henne oxå efter många om och men, envis tjej!

Lördag - blev sån härlig dag! Började med träning i Varnhem, för o sedan åka vidare till Axvall o käka med laget. Sen åkte vi till Skövde för o kika handboll hela gänget. Tråkig match, men bortalagets tränare var ju ialf minst sagt underhålllande ;)  Sen drog jag lite i skövde, handlade lite julklappar o så, och såklart lite till mig själv. Bland annat en härlig vinterkofta! Sen mötte jag upp tjejerna hemma hos Ida.Tjejerna förfestade och jag var sällskap. Sen gick vi till Kryddan för o käka. Blev en riktigt bra kväll med massor skratt, jag åkte ju hem för o ladda för match o tjejerna fortsatte med bowling och utgång. Tack för en toppenkväll tjejer!  Jag åkte hem och spelade spel med familjen och allvarligt talat - min familj måste vara världens knäppaste och bästa!



Alla tjejer utom Ida som tar bilden! Snodde Sannas bild :)

Söndag - Gameday! Match nere i gbg. Vi spöade Önnered, sjukt härligt! Löpningen innan matchen utomhus var ju ett äventyr, höll på att springa vilse haha! Kul o träffa Tilda igen och kul o se hur mkt hon hade utvecklats som handbollsspelare :)


Riktigt bra helg! Familj, vänner, hanboll och seger! Mer kan man inte begära :)

Torsdag

Två möten blev inställda idag, så hade bara ett kl 14. Så jag har myst hemma med familjen på förmiddagen, o sen åkte vi till Mormor & Morfar där även farmor var. Fika o mys, o massa snack.  Sen hem o käka lite o vidare till Skara för träning. Kändes bra och äntligen började vi smälla på lite bakåt. Imorse var jag på rehabcenter och fick axeln tejpad igen oxå - hjälpte väl sådär men. ja ja, ngn gång måste de ju bli bättre!

Imorgon har jag oxå bara ett möte, ytterligare inställda möten. Sen blir det nog äventyrsbadet i Skövde med Mamma, Jeanette och småtjejerna. Taggad tjej!  Nu blir det sängen, nattinatti <3


Mån-Ons

Måndags - min kära ringa runt dag. pfft! Sjukt trött typ hela dagen, får ju inte sova på nätterna ;)
Lyckades få ihop tio bok, och hade ett möte under dagen oxå. Kvällen blev det träning och sen stannade jag en stund i Skövde, o tog en senare buss hem. Mysigt!

Tisdag - blev bara två  möten under dagen, eftersom den ena inte ens dök upp. Tack för den liksom! Massa snö hade det kommit oxå, så bussen blev ju sen till träningen. Ingen skräll. Massa bål träning som fys, och med Skara HF innebär det oxå massa skratt. Knasiga tjejer! Efter träningen så mötte jag o Mamma upp syster med sina döttrar som kom med tåget. Mysig hemmakväll sen, med massa bus o skratt!

Onsdag - Tre Hjomöten idag, lyckades oxå sälja en annons :) Det ena gick mycket fortare än jag räknat med, så hann hem imellan och busade ute i snön med Mamma, Jeanette och Ida. Urmysigt med varm oboy och pepparkakor i snökojan! Sen iväg till Hjo igen för o luncha med en gammal klasskompis Gustav. Jättetrevligt att catcha up igen o snacka studentminnen.  Hade mina två möten efter lunch och sne åkte jag hem för utbildningsmöte över nätet. Kvällen har bara vart chill med familjen.Massa mys o bus




 

Helgen

Hade en sån fruktansvärt bra helg uppe hos Syrran i Stockholm. Det blev massa bus :)

Vi gick på simlekis, bakade pepparkakor, tittade på spindelmannen, byggde kojja, lekte inte nudda mark. Hann även med en födelsedagsmiddag som blev spritprovning, haha. En sjukt skön och avslappnande helg precis som jag behövde. Hann oxå med att träffa Patrik/ Farsan at camp röd! Hoppas de blir Stockholm snart igen, älskar stället :)


Torsdag-Fredag

Igår hade jag fyra möten inbokade, men två blev inställda och de andra två sålde jag inget på. Är fortfarande för snäll tror jag, men men. Man kommer väl in i det. Träning på kvällen, med tränarna i försvar. Det var en hm, upplevelse?! Haha, men det var riktigt kul att få skrika " Kom igen nu gubba, nu tar vi dem" När jag oxå var i försvar - Hockey Therese lyser igenom ibland alltså. Tyvärr vann försvaret med 34-11, enligt dem ialf. Lite kaxiga dem var sen alltså!
Idag var det upp tidigt, hade ett säljarmöte vid 8.20 som gick hyfsat. Hon skulle överväga det, så vi får väl se hur det går. Har två möten till idag, första vid två tiden så jag tänkte att jag skulle hinna med o köra Brinkos mördarpass som han skickat till oss. Gah, kommer dö! Så det ska va! Träningsinspiration får jag lätt på Emmas blogg www.eimj.blogg.se/vilja. Grymmaste tjejen! Jag trodde jag var viljestark - men den tjejen är verkligen ngt extra.
Hittade en rolig grej också - skicka ett meddelande till Framtiden. Du kan skriva ett meddelande till dig själv eller någon som du tycker om. Kanske är det ngt du inte berättar nu som du ändå vill ska komma fram om 20 år? Gå in o skriv en hälsning vetja. Varför inte skicka ett till mig? :) http://framtiden.amf.se/
Ikväll bär det äntligen av till Stockholm och världens bästa Storasyster. Blir borta över helgen och det ska bli så fruktansvärt skönt. Hoppas man hinner träffa "Farsan @Camp Röd" aka Patrik oxå. Taggar för en toppenhelg och hoppas ni oxå får det :)
Ser fram emot o träffa det här charmtrollet och hennes nya lillasyster Alice. Sen att deras mamma är världens bästa storasyster gör det inte sämre!

Skara HF - Kärra

Referat från hemsidan http://www.laget.se/Alag/25210-start.html


Skara HF - Kärra HK 27-27 (10-16)

Att en och samma match kan se så olika ut från halvlek till halvlek. Vi hade pratat om att stå upp på ett tufft sätt var och en bakåt. Men detta glömde vi av väldigt snabbt. Mikkis var den som klarade av detta bäst i första halvlek. Men hon var alldeles för ensam ihop med målvakterna som byttes av för att få en förändring till stånd. Kärra drar ifrån sakta men säkert och vi tappar konceptet helt både framåt och bakåt. Allt vi pratade om innan var som bortblåst och tveksamma spelare gick till pausvila med 6 bollar i baken.

Snacket handlade mest om hur vi ska agera och göra det som vi är bäst på utan att berätta för mycket. Ellen fick nytt förtroende och samma spelare startade andra halvlek som startade första. Enda skillnaden var att nu agerar vi som vi snackat om och gör 5-0 på Kärra i starten på andra. Och nytt mod tändes samtidigt som glöden började att lysa i ögonen. Det smälldes på rejält bakåt och Ellen fick rädda många skott på ett sådant sätt som vi vill. Ella sprang och fick några lysande utkast rakt i händerna och drog dit bollen.

Publiken fick spelarna att springa ur allt som fanns i bena med den härliga stöttningen. De spelarna som inte spelade i andra halvlek var lika pådrivande dom och hjälpte till på ett mycket bra sätt. Frida Strand var tillbaka efter sin skada och fick priset som matchens lirare. Det priset delar hon med alla spelarna för en otroligt bra andrahalvlek. I programbladet hade jag skrivet att publiken skulle se vad vi jobbat med den senaste tiden. Och det fick ni se i andra halvlek )

Vi fick även se att det är väldigt små marginaler i denna ädla sport handboll och man är aldrig uträknad förrän de 60 min gått och det visade vi idag !

Frida Strand 7
Elin Ottosson 7
Ella Andersson 4
Linda Larsson 3(3) 100%
Frida Mörk 3
Julia Boby 1
Mikaela Skogsberg 1
Lisa Lejon 1





Bild från seriesegern 08/09 - sån jävla lycka!

Catching up

Efter att ha vart uppe till fyra så var det väl kanske inte så konstigt att jag var trött på söndagsmorgonen, och när mamma kommer vid elva o säger att jag måste gå upp för att vi skulle få gäster var jag inte glad! Men jag hann ju faktiskt förbi världens finaste tjej som var hemma och hälsa på. Helt sjukt, en halvtimma med dig och jag känner mig hel igen. Fattar du hur bra du är?! Massa massa hjärta!

Resten av dagen blev det släktkalas, så jag spelade "Vem vill bli prinsessa" med småtjejerna och åt mammas goda mat! Kvällen spenderades ngn timma i Skövde med chill, snack och elaka kommentarer ;)
Måndag - 07.00 var jag inne på Rehabcenter i Skövde! gah, trött tjej! Men helt klart värt det då några frågetecken rätades ut och jag fick en riktigt bra kinatejpning av axeln som också har hjälpt. Åkte hem för videokonferensen 08.15 och efter det så var det bara att komma igång o jobba. Satt i telefon i massa massa timmar och fick till bokningar. Helt ok för o vara första gången.  Åkte förbi apoteket innan jobbet och hämtade ut inflamationsdämpande tabletter mot axeln. Ska väl börja ta dem snart, vill veta om tejpningen hjälper först bara. Träningen gick helt ok, tyvärr var det massa täcka skott och bestämma hörn - roligare träningar finns ju, men det är ju väldigt väldigt nyttigt.  Somnade gaaaaanska sent sen oxå - illa!


Tisdag - Första säljarmötet. Nervös tjej som gick in i en salong. Intervjun gick helt ok, lyckades dock inte sälja ngn annons till henne. Ringde sen chefen efter mötet och fick några tips. Man lär sig verkligen av sina misstag. Kvällen var det matchträning i Varnhem och bästa Fia var med och hon har skrivit på för oss nu - guld! Chillade framför tvn med lillebror på kvällen. Cougar town - en av världens bästa serier? :)


Idag - Tre säljarmöten inbokade. Lyckades sälja min första annons! Tror och hoppas att hon verkligen kommer tjäna på den, då är det kul o sälja.  De andra mötena hade jag knappt en chans på, men jag lär mig väl snart och våga vara lite mer påstridig. Ialf, hem efter tre möten. Käkade lite och satte mig på bussen till Skara. GAMEDAY :)  Fick ha en videokonferens på kansliet med jobbet och lärde mig massor. Missade tyvärr delar av samlingen pga det, men var klar vid tio i sex, så det löste sig. Stack ut o sprang för o bli lite extra varm.
Vad ska man säga om matchen då? Har fortfarande inte bestämt mig om jag är nöjd eller besviken på en poäng? Spelade inte så mkt typ sju min? Inte konstigt när Frida kommer tillbaka från skada och är hur grym som helst! Hoppas att du vet att du är min Idol tjejen?!

Imorgon väntar fyra möten i Tibro och så träning såklart. Bara o köra på, imorgon vill jag sälja ännu mer annonser! :)

JSM

Lördagen spenderades alltså i Upplands -Väsby av alla ställen på jorden, Bollstanäs till och med för o vara exakt. Där väntade två matcher och tjejerna var jätteduktiga och tog hem båda två - coachsegrar helt klart! ;) Jag hann skriva ett referat iallafall, så tänkte att jag kunde lägga upp det här.

HK Opal - Skara HF
24-33
(11-16)

Målskyttar: Sara Rydehell 8, Felicia Flink 6, Julia Boby 6, Ida Ottosson 4, Sara Linder 4, Jennie Brodén 2, Linn Bredahl 2, Lisa Leijon 1.

Redan från början kastades vi in i hetluften, Opal hade vunnit sin första match och vid vinst mot oss så skulle de vara klara för Steg 3 och vår match mot Bollstanäs ikväll skulle då inte spela någon roll. Därför var det vinna eller försvinna direkt.

Vi var inte riktigt på tå från början och de två-tre första anfallen var sådär, men det var också allt. Vi drog snabbt iväg till en ledning med 3 bollar och behöll den. Vi hade riktigt bra omställningsspel och ett gäng fina kontringar. Opal hängde inte alls med i vår takt och i halvlek ledde vi med fem bollar. Andra halvlek börjar ännu bättre och med mycket bra skott utifrån så drog siffrorna iväg och vi utökade vår ledning.

En period i andra var slarvig med mycket felpassningar, men vi tog tag i det och skärpte till oss. Vi sköt mycket - BRA! Det är något som vi ska fortsätta med. Opal provade med både dubbel och enkelpunkt - utan resultat och vi fortsatte mala på. Annars så byggdes segern i vårt tuffa försvarsspel, här vinner vi många viktiga kamper och det är där matchen avgörs.

Hela laget förtjänar beröm för sin insats, extra kul att våra niometare skjuter, det ska de alla ha beröm för!

Referat från andra matchen har jag inte orkat skriva än, så de kmr säkert inte bli ngt. Men vi vann med ganska stora siffror ialf :) Middagen innan vi åkte hem kan vart blad det sjukaste jag vart med om, skrattade så jag fick ont i magen! "jag vill ha dig!" Kul dag med härliga och duktiga tjejer!






RSS 2.0