Imorgon!

Imorgon öppnar vi Espresso House Skövde Central!!!! Jag är galet taggad, tjejerna verkar vara ett superhärligt gäng och det känns kanonbra. Igår var vi ute och käkade på Glädje hela gänget och bara lärde känna varandra. Måndag -tisdag har vart fullt med info, latte, prov o grejer. Idag ska vi bara få ösa på o träna träna träna, så att vi kan servera världens bästa kaffe till världens bästa gäster imorgon bitti! :)


Mysig helg

Har haft en kanonhelg, med världens bästa sällskap. Började väl sådär med en total plattmatch mot Önnered där vi förlorade med 12 bollar, men efter det så har det vart grymt. (bilden där nere sen är från det fina nappträdet som finns i Önneredsskogen :)

Stannade i Göteborg, där Rasmus bjöd mig på melodifestivalen. Kanonbra platser fick vi också, så det var toppen. Så där satt jag o log som ett litet barn och hejade på Timoteij! Johanna o tjejerna skötte sig grymt bra och gick vidare till andra chansen.

Kvällen bar vidare till Jensens Bøfhus där det var middag och dessert med min kärlek. Sjukt gott och jag njöt av att vara så lycklig.

Imorse vaknade vi, låg o drog oss en sväng innan vi gick upp. Spenderade dagen med att köra runt i Göteborg med knasiga idéer. Väl här hemma så dammade vi av gamla super nitendot och har spelat som galningar. Jag är kass men Rasmus ser till att vi kommer någonstans! Grym är han.

Sjukt mysig helg med finaste killen, tack för allt baby!


Torsdag

Känner att det här börjar bli en blogg fylld med massa gnäll, förlåt för det! Men jag är så galet trött hela tiden, och längtar efter nästa jobb! Om en vecka öppnar vi, jag är så sjukt pepp! Det här är verkligen ett sånt jobb som jag vill göra ett tag framåt nu. Ser fram emot att träffa alla tjejer och få nya arbetskamrater. Att jobba som lärare är ändå väldigt ensamt, trots att man träffar elever hela tiden.

Igår myste jag o Rasmus till det rejält med badtunna, vin och frukter. Precis en sån avslappning som jag behövde :)

Just de, fyllde år i måndags oxå! Det firades hos mamma o pappa i lördags efter matchen med köttbullar, potatismos, sås o lingon, min absoluta favoriträtt! I söndags var jag ute och käkade med tjejerna och i måndags sjöng ungarna i skolan och jag fick till och med fika!

Matchen vann vi förresten! Viktigt! :)

Idag står det tre lektioner på schemat, o sen direkt vidare till Skara för träning! Imorgon, tre lektioner o så träning, o lördag match borta mot Önnered :)


Onsdag

Bara några dagar kvar, sen är de slut på bussåkandet och blaskig pressbyrå latte. 8 dagar kvar till öppning! :)


Fredag

Sitter på bussen hem och bara njuuuter av att det är fredag. Den här helgen har vart efterlängtad verkligen.

Talat om för eleverna att nästa vecka är min sista, och det är faktiskt ganska mysigt att höra deras "neeeej, vi vill ju ha dig jämnt Therese!" men det ska bli roligt med nytt jobb och nya utmaningar.

Nu är det snabbt hem o slänga i sig lite käk innan det bär vidare till Skara för träning. Imorgon gäller det, superviktig match mot Boden. I vår borg, 15,00!


Torsdag

Torsdagar är bra dagar. Handboll med niorna imorse, lite fys med sjuorna o så kör vi nog handboll med åttorna i eftermiddag på det :)

Just nu är jag hemma hos mamma o pappa på håltimman, sitter i min säng och njuter av solen genom fönstret. Vill ha vår, nu nu nu! Var snällaste systern förut och lånade ut bilen till lillebror, så jag får cykla istället... Usch, inget kul i den här kylan. Men vad gör man inte för lillebror :)


Onsdag

Matchen i söndags gick så bra för min egen del o den känslan är så jävla skön. Nöjd tjej :)

Lägenhetsjakten fortsätter, var och tittade på en igårkväll och fick den! Men när vi kom hem så hade vi fått ett erbjudande på en annan. Galet! Så vi tackade faktiskt nej till ettan vid rese som vi fastnat så för! Men det kändes inte som om de hade 100 % koll och vi skulle inte skriva kontrakt eller något! Så nu håller vi tummarna för den här tvåan på Östermalm istället. Visning på tisdag :)



RSS 2.0