Lördag

Bertrand Gille
Sjukt vilken fantastisk spelare killen är! Vet att jag skrev redan i tvåan, när vi skulle göra ett specialarbete på VM och jag valde Frankrike, att deras duktiga M6a hade en fin förmåga att läsa spelet och vara otroligt rörlig. Jag vill bli som han!
Tog bara en lugn hemmakväll igår. Kollade handbollen och sen en film med pappa. En tänkvärd film som handlade om hur tyskarna fick judar att att trycka falskpengar i ett koncentrationsläger, för att sedan kunna störta britternas och amerikanernas ekonomi.  Djup film och det är verkligen svårt att föreställa sig att det verkligen har hänt. sjukt att människor har varit så onda.
Nu är planerna att åka ner till Tibro för o hämta paket på posten och sen sola lite :)

Fredag, älskade fredag

Haha, går ju sådär med mitt bloggande alltså. Men ganska skönt det ändå, skriver när jag känner för det. Jobbet rullar på, bildlärare verkar ju vara min grej alltså ;) Nä, men har haft alla klasser tre lektioner nu och de verkar acceptera mig så. Har väl bara gjort bort mig ett par gånger, som när jag gissade på att en elev hette Linus - visade sig att hon var tjej. Lyckat Therese!
Idag har jag sovit ut, efter att ha hämtat en fuller lillebror från krogen inatt. Trött tjej som gick upp och gjorde i ordning sig.  Tre lektioner idag, lyckades nog göra mig lite små osams med en nia när jag vägrade släppa dem en tjugo min för tidigt, även om de var klara. Jag menar - jag vill ju ha pengarna ;)
Har en härlig fredagskänsla, och har inga större planer för helgen. Matchen blev flyttad, så får komma på nya planer. Som de verkar nu så blir de kanske fika med en härlig vän, o sen klippa håret o utgång med saknade Julia!
Ikväll blir det att hejja på Sverige, funderar på om man kanske borde dra med ngn kompis o typ sätta sig på O'learys o ta ngt gott o dricka till? Just nu har jag inte så mkt energi, så däckar nog hemma framför Tvn istället. Inte fel de heller!  Ska bli en så sjukt bra match, Frankrike är verkligen ett helt fantastiskt lag och spelar en handboll som är en njutning att se på.  Förresten, ngn som kan ordna Niklas Ekbergs nr?! wow alltså, vet inte vad det är med mig och min svaghet för vänsterhänta duktiga kanter, men mums!
Dags o klippa av det här sjukt långa håret oxå, frågan är om jag vågar? ;) Är sjukt sugen på att klippa av det här:
(Becca satt o skrek " Fjooortiiiis!" åt mig när jag tog de här kortet")
Till det här --->>
Men skulle säkert bara ångra mig sen ändå. Ungarna sa ju i skolan idag att jag ser ut som en prinsessa när jag släpper ut håret. hihi, mysigaste sexan jag har på fredagar alltså :)
Nu ska jag bara slappna av o ta en chillfredag, de behöver jag!
Puss&kram

Måndag

Skön start på dagen när pappa kommer inrusande tio i åtta o säger - Therese, du har jobb om tjugo min om du vill! Flyger upp i full fart, och en halvtimma senare sitter jag o kollar på Scrubs i sal 124. Ganska skönt o vara vikarie då faktiskt! Sen hade jag några lektioner till, och slutade vid ett tiden. skönt! Mamma kom o hämta mig, pannkakor hemma o så vidare på träning på kvällen. Bra träning med härligt go i laget och vi smällde på ordentligt. Kollade på lite vm på kansliet innan jag var tvungen o ta bussen hem.

Söndag

Söndag = gameday!

Match mot Önnerediterna, blev vinst tillslut med en boll efter en väldigt konstig match! Tilda spelade i motståndarlaget och dte var kul o träffa henne igen.  För min egen del gick det verkligen skitdåligt, men de e bara o ta revansch på sig själv på onsdag när nästa match är, Kärra borta.

Skara HF - HK Önnerediterna 27-26 (17-13)

Vill ni se dramatik, gå på handboll! Skräckmästaren Alfred Hitchcock hade varit stolt om han varit mannen bakom manuset till drabbningen mellan Skara och Önnerediterna på söndagseftermiddagen. Inledningsvis såg det ut att bli ett stillsamt drama när Skara gjorde 8-1 på tio minuter. Effektiviteten i kontringarna var maximal och vem kunde då ana att vi skulle stå inför en högdramatisk upplösning 50 minuter senare. Några snabba reduceringsmål av Önnerediterna skapade oro hos hemmaspelarna och det unga Göteborgslaget hade helt plötsligt gjort match av det hela. Fem raka mål gjorde ställningen till 8-6 och sedan bytte lagen mer eller mindre mål med varandra fram till halvlekens avslutning då Skara ändå lyckade gå loss med fyra bollars ledning.
En bra start på andra med mål i första anfallet gav en förhoppning om att Skara skulle ta ett nytt stadigt grepp om händelserna, men så blev inte fallet. Okoncentrerat spel, bränd straff och flera missade frilägen för hemmalaget gav Önnerediterna nytt hopp om att få med sig poäng hem från Skara. Man var också ikapp vid tre tillfällen, 22-22, 25-25 och 26-26. Nu blev det ändå Skara som fick sista ordet genom Mikaela Skogsberg. Ett typiskt viljemål från Mikaelas sida resulterade i 27-26 och när sedan Önnerediterna i anfall med 15 sekunder kvar, tog ett avslut som missade målet kunde både tjejerna och hemmapubliken dra en suck av lättnad.





Juluppehåll?

Oj, var ett tag sen jag skrev här inser jag. Illa! Det blev väl så med London o Sälen o allt sånt. men kanske dags o ta tag i det igen?

Åkte o tränade i förmiddags, synd att västtrafik är ett skämt bara o att bussen blev inställd. Blev en timma sen, kul! När jag kom hem efter träningen hoppade jag i badet, och sen kom en kompis förbi o vi pratade väl i en halvtimma. 

Lugn lördagkväll med familjen, Handboll på Tv och sjuuuukt va bra Sjöstrand var i mål. Riktigt bra match faktiskt - ialf i andra halvlek.  Härligt med bra inspiration för imorgon!

Tro det eller ej, men fanns ju en rikigt hunk i Slovakien också. Martin Stranovsky, grr!

Annars glass och dåliga filmer på tv med familjen. mys!

    


Rätt grymma killar! Martin Stranovsky och Johan Sjöstrand!

RSS 2.0