JOOOOOOBB :)

Gårdagen vaknade jag av att telefonen ringde, fick ett erbjudande om att vara med en dag på ett jobb, som en lång arbetsintervju ungefär. Jag tackade såklart ja!

Tog en långpromenad ner till Tibro o solade lite solarie och sen gick jag hem. Lite käk och så vidare till Skara för träning. Sjukt rolig träning med minihandboll som uppvärmning och sen massa spel tre mot tre. Min vänsterhandvar grym, haha, gjorde nog mer mål än vad jag gör i vanliga fall med högern. Spelar bara med vänstern där veckan för o spara axeln lite, så kanske det kan bli bra ngn gång. Tyvärr har det bara blivit värre, men men.  Efter träningen åkte vi hela laget när till Milan för o käka o kolla på handbollen. Sjukt roligt och mycket skratt med världens bäst lag. 

Idag var dte upp tidigt för o åka till Trollhättan för att få vara med en dag på fält. Fick hänga med på två företag. Ett auktionshus och ett animeringsföretag. Redan till lunch så frågade han om jag ville ha jobbet och efter massa mer frågor från mig så tackade jag ja. Iofs så kommer det bara at vara på provision allting, men jag tror att dte kan gå rätt bra. Hoppas de ialf. Ska bli kul att få träffa mycket folk och det kommer ju bli väldigt varierande. Taggad nu, men mycket o lära sig.

Kvällen har spenderats med familjen med o titta på gamla semester och barnfilmer, mys! Just nu sitter vi o tittar på Scream - och jag måste vara världens fegaste. Jag skriker verkligen. usch usch usch! Skräckisar är inget för mig alltså.

Imorgon blir det JSM i Stockholm för hela slanten, Tränar Therese, lr ja- tjejerna utnyttjar mig bara för o få massage!



Onsdag

Blev en lugn dag, te o ballerinakex i Skövde med fin vän och massa snack, för o sedan åka hem o mysa framför tv:n. Hann med lite träning också. Mår bra av såna här dar!

<3

Jönköping var sjukt bra, kul att komma bort lite och äntligen få träffa min Hybban igen!  Lördagskvällen var sjuk, världens bästa förfest med massa fina tjeje! Sen drog vi ner på stan, men stod typ 3 min i kö innan vi struntade i det och gick och åt istället?! Haha, så kan man oxå avsluta en kväll! Däckade vid halv fyra i soffan. Dan efter vaknade jag upp till två sms. "Whaaat?" och "Du kan ju inte ringa mig mitt i natten, mupp" Haha, kan ngn skaffa alkolås på mobilen eller?!  Dagen blev sen köttbullar o makaroner o glass o bakismys i soffan. Söndagskvällen bjöd på "Ensam mamma söker" och"Vid din sida".

Måndagen tog jag ett tåg hem, satte mig o börja spela Sims (?!) i alldeles för många timmar för att sedan åka iväg på träning. Brinko typ dödar oss med fys nu bara för att vi inte har match på ett tag. Min stackars kropp!

Idag Tisdag har jag faktiskt jobbat! Har fått inrigning på ett städföretag, så var med på ett flyttstäd idag. O kvällen träning som vanligt. Fast vi hade ingen hall idag, så Brinko körde bara fys med oss. och AJ! Va jag kommer ha ont imorgon!

Imorgon blir det att fika med en kompis på stan, har oxå kollat in en tröja på HM som ska bli min. Höstmys it is!

Avslutar med ett gäng bilder från helgen!


Jönköping <3

Äntligen på plats i Jönköping, Hanna Mörk hängde med oxå. så nu håller vi på o fixar oss o ikväll blire utgång i Jkpg. Med Partylistan på Spotify och två härliga tjejer kan de inte bli mycket annat än bra!





Bakis senast med den här toppentjejen, får hoppas vi mår lika bra imorgon?!

<3


´Natt

skitmatch, riktigt dåligt och katastrof resultat. Så, nu behöver vi inte prata mer om den!

Imorgon ska jag få hoppa runt på Jönköpings gator med dig igen! Stort hjärta!

Fredag - Gameday!

Ha, idag vaknade jag halv tio typ, utan väckarklocka eller ngt!  Snö på marken, hur gick det till? Det är oktober nu men?! Aja, tänkte krypa upp i soffan med en kopp te o mackor till frukost sen så, mys!  Efter det tänkte jag promenera ner till Tibro o lägga mig några minuter i solariet, det behövs! Efter det få det bli en buss till Skara för att träffa världens bästa Frida. Snälla Therese ska laga mat till henne, haha, kan inte sluta bra!  Sen drar vi tillsammans med hela laget till Göteborg för match mot BK Heid. Tagga tagga!

Torsdag

Känns som om dte här är en bra vecka, träffa folk vecka och bara ha tid för o göra precis vad jag vill!

Idag började jag dagen som vanligt med att surfa på arbetsförmdelingen och fixa o dona lite hem, sen blev det en 40 min promenad, genade lite genom skogen och trampade i en damm eller ngt(??!!!) och blev genomblöt om fötterna, tummen upp på det!  Snyggade till mig lite och åkte sedan in till Skövde för o fika/luncha med Ida. Sjukt kul o träffa henne igen!  Blev lite shopping oxå, roade mig att göra ett "jättefint" kollage av fynden, enjoy! ;)





Sen bar det iväg till Skara för träning med bästa tjejerna. Tyvärr hade jag en riktig dålig axeldag o hade skitont. Inget kul alls! Hem, snabbt förbi Ica och handla lite lätt. Kom hem, tog mig mat, lyckades tappa telefonen i ett glas vatten, smart tjej!  haha, fick leta upp nummer på hitta.se och spenderade sen över en timma i telefon med en väldigt fin och saknad vän. Du vet vem du är, ingen förstår mig som du gör och du är bäst! 

Imorgon är det GAMEDAY igen! taggar vi Heid borta!

Annars bjuder helgen på Jönköping för o träffa underbara Johanna! Blir nog en del party där oxå hoppas vi på, ha på mig nya toppen kanske? Men bäst av allt ska bli o träffa min Johanna igen, saknad tjej!

Dagens låt Lars Winnerbäck - Söndag 13.3.99


Onsdag

Bra onsdag, sov till tio (oh vad jag älskar att vara Arbetslös!) slappade och mötte sedan Johanna nere på Syster Yster o käkade lunch. Sjukt kul o se henne igen och gubben brevid blev riktigt paff när han insåg att det var en Timoteij tjej vid bordet brevid!

Sen tyckte jag synd om Lillsasyster som ligger hemma o är sjuk, så jag köpte godis till henne och frukt till mig. Hyrde hem Valentine's Day också, så vi sitter i tittar på den nu, mys!

Får se om jag hittar ngn energi till o ta mig ut o köra intervallerna idag oxå, ganska otaggad just nu.  Annars får jag väl köra dem imorgon helt enkelt. Bra när man kan välja lite! Planerna imorgon är annars o träffa Ida från jobbet i somras o fika med henne för o sedan åka vidare till Skara för träning.


 


20/10

Drar ner til Tibro för o luncha med Johanna :)
Äntligen!
 

Grattis Pappa

Stort Grattis till världens bästa Pappa som fyller 55 år idag också, massa kärlek!


Tisdag

Går bra för mig! Imorse vaknade jag tio istället, stort framsteg fakitkst om ni frågar mig! Svarade på alla sms från gårdagen, käkade lite frukost medan jag bläddrade i Dagens SLA.  Sen ringde storasyster oxå och vi bestämde att Halloween helgen blir det Stockholm för min del. I bakgrunden hörde man Ida ( min systerdotter)

- Är det Halloween idag?
- Nej Ida, Therese kommer när det är Halloween.
- Idag??!!
- Nej, en annan dag gumman.
- Imorgon??!!

Hon kan vara världens sötaste unge alltså! Annars händer inte mycket idag, ska tvinga mig ut o springa lite, städa rummet, diska ett par äckellådor och tvätta lite. Sen blir det väl som vanligt att surfa på arbetsförmedlingens hemsida o leta jobb.
Nu kör vi löpning 2 varv i hörnebospåret = nästan 6 km :)

Måndag 18/10

Idag har jag tagit en riktigt slappedag, vaknade vid ett och gick upp o käkade frukost. Egentligen hatar jag att sova bort dagarna, men jag tror att jag behöver det ibland.  Behövde ta igen mig efter helgen oxå, nåra timmars för lite sömn! (undra varför?! ) De två timmar jag vart vaken har ägnats åt "Ensam Mamma söker" (är jag typ världens töntigaste som älskar det? Så gulligt ju!) och datorn.  Resten av planerna för dagen består av snabbpromenad, käk, åka till Skara o träna och kanske snabbt plocka iordning på mitt rum.

Har haft en jättefin helg. Fredagen var jag först hos Mormor och Morfar, hjälpte Morfar med Facebook och tittade också igenom massa gamla bilder. Från när mormor var lite liksom - så kul att bläddra i. Mormor som liten var jättelik min brorson Noel! Sånt tycker jag är så coolt och se!  Eftermiddagen-kvällen spenderades med min fina saknade vän Antonia. Afterwork på harrys och sen kaffe på Pims - toppenkväll helt enkelt!

Lördagen blev det tidigt upp för att åka till Varnhem o träna handboll. Gabby var där o titta - ytterligare en av alla människor jag saknar. Sen vidare till Skara för o kika på lillasysters match och en Newbodycup match för småtjejerna.  Efteråt blev det bus med Syrran o lite slappe framför Tvn. På kvällen in till Skövde för o träffa mina fina Johanna i Amelia. Var med på förfesten o var chaufför till tjejrna. Helvete vilket liv det blev alltså! Ni är så knäppa!

Söndagen - GAMEDAY! Tog det lugnt hela dagen för att sen tagga ordentligt för match på kvällen. Två viktiga poäng efter en 17-15 seger över Kropps. Ellen var helt sjukt grym i målet, duktig tjej!

Bra helg, med mycket fina människor!

Comeback?

Haha, nämen de gick ju bra, blogga hela sommarn och bevara alla minnen. Haha, visst!

Två månader sen mitt senaste inlägg, dags o sammanfatta sommaren? I mitt första inlägg skrev jag en lista på saker som jag skulle/ville göra under sommaren. Dags o köra en uppdatering på den kanske?

(x) Alanya med Idrott
(x) Alla nedräkningsfester
(x) Idrottsgalan
(x) Avloppet
(x) Skumparty
(x) Studenten
(x) Balen
(x) Kick off på Sommarland
(x) Peace & Love med Carro
(x) Åhus Beachhandbollsfestival
(x) Fångarna på Sommarland
(x) Galamiddag
(x) Massa teamledarfester
(x) Liseberg
( ) Stockholm
(x) Träningsläger
(x) Cup i Borlänge

Allt utom Stockholm hann jag ju faktiskt med. Sjukt nöjd med sommaren faktiskt, men jag jobbade nästan ihjäl mig alltså. Slutade på Sommarland för ungefär 4-5 veckor sen, efter ett par veckor med efterstäd. Sjuuukt roligt var det! Världens bästa människor o städa med! Så mkt som jag skrattat med er alltså, oh kärlek! <3



Så efter sommarland har jag tagit semester nu, återhämtat mig från allt jobb, student och sånt som verkligen tagit energi. Jag är verkligen sån att gör jag ngt, så gör jag det till 100% vilket kan ta väldigt mkt energi. Men nu har jag börjat söka jobb och ska väl gå till arbetsförmedlingen någon dag oxå.

Nu är det mest Handboll som gäller annars, redan fem matcher spelade. fyra vinster, en lika = serieledning! Gillas starkt. Tjejerna i laget kan vara de finaste som finns, jag skrattar på varje träning! Sen att de är väldigt nyfikna, retsamma, envisa, kaxiga och ironiska  - det hör till! Massa kärlek till dem! 


RSS 2.0