Torsdag-Fredag

Torsdag så hade jag en Matte C lektion, sjukt stolt över mig själv som faktiskt lyckades hålla en genomgång!  Det var riktigt roligt faktiskt och jag kommer säkert sluta som lärare sen ialf, skulle inte förvåna mig alls ;) Sen fick jag hoppa in och ta två idrottslektioner - trivs verkligen som vikarie!
En sväng förbi rehabcenter och det är tur att Annelie ser förbättringar för det gör inte jag. men men- bra att det tydligen går framåt! :)  Vidare till träning med laget, fick lite massage oxå.
Fredag - Jobb, tre lektioner en engelska och två idrott. Kul kul :) Sen förbi banken för o växla lite pengar - snart åker jag! :)  Trevligt telefonsamtal på vägen hem i bussen oxå!  Lugn fredagkväll hemma :)
Idag har det vart träning på förmiddagen och nu sitter jag bara hemma i chillar o tittar på tv. Bring it on again- värd film! :)   Inga egentliga planer för kvällen - skönt!

Gör vad du fruktar och din fruktan kommer att dö



Gör vad du fruktar och din fruktan kommer att dö

Ralph Waldo Emerson      Ralph Waldo Emerson
  


Idag har jag vart vikarie igen, de ringde imorse och jag fick hoppa in på en mattelektion till, en Naturetta. Gick väl ok, men shit va fort man glömmer. Jag tyckte ju Matte A var hur lätt som helst när jag läste det, men nu var jag ganska lost faktiskt.  Tur att de var duktiga och kunde hjälpa varandra.  Andra lektionen så fick jag t.o.m hålla en genomgång i Matte A, men det var inga större problem sen ändå :)

Framtiden infinner sig alltid när man tar avsked

Visst kan vi glänta in i framtiden, men ingen kan göra något åt den.
Ur Grottes Saga, Isländskt Ordspråk

Måndagen blev det vikariejobb igen. Hade dans med OP, Teknik/volvo och IV. Var faktiskt väldigt roligt och lagom ansträngande. På kvällen träning som faktiskt kändes ganska onödig, ingen toppenträning alltså.

Idag har vi hängt i Ardala med handbollskaravanen, vädligt duktiga elever och vi instruktörer lär oss allt mer för varje gång. KUL är det :) Skadar ju inte att jag får hänga med mina favoriter Elin och Sara heller!

När jag kom hem idag så låg det ett utklipp från en Skaraborgsbygdens tidning, goa brudar! ;) Vi var ju liite snyggare i SKLT måste jag ändå säga ;) Kul att handbollskaravanen uppmärksammas ialf. Vill ni veta mer om det så kika gärna på http://www.handbollskaravanen.se/ 



Helg i Jönköping

Efter att ha "jobbat" i VIP på landskampen Sverige - Kroatien så hoppade jag på ett tåg till Jönköping och min Hybban. Hon o Sara mötte upp mig på tågstation, vi fixade lite o käkade Pizza. Ganska snart kom resten av gänget oxå, både kända och okända och vilken förfest det blev. Uppenbarligen så vill inte Jönköping att vi ska komma så långt som till krogen av diverse anledningar, men vi hade väldigt roligt på förfesten iaf. Sen spårade det ganska rejält, tur att det finns snälla människor! :)

Vaknade upp lagom slitna på söndagen, med en hel del frågetecken, men men! Det blev mitt nya favoritbakiskäk- köttbullar med makaroner på eftermiddagen. En fika på kvällen med trevligt sällskap, lyckades till och med missa mitt tåg hem, men de löste sig. Satt iofs fast i Falköping i en timme typ tack vare fantastiska SJ, mobilen fick bli underhållning under tiden. Lillebror hämtade mig i Skövde på natten sen. Hade en bra helg ialf med massa skratt, konstiga samtalsämnen och fnitter. Saknat er tjejer!




Bilderna är från min kamera, men med Johannas minneskort. Teamwork det :)


Elvis

Fredagkväll, musik o slapp o tagga för helgen.

Han var rätt fräsh den där Elvis P alltså!


Ons- Fre

Onsdag hade jag två idrottslektioner. HP och OP ettor. Ganska långt mellanrum därimellan, så simmade 30 längder i badet.  Skönt! De ringde också från intervjun jag var på i Lördags och om jag ville var jobbet mitt, men jag tackade nej eftersom det rörde sig om ganska få kvällar i veckan. Då tar jag hellre lärarvick :)

På kvällen kom Antonia förbi, vi skulle kollat på Mysteriet på greveholm men istället blev dte massa snack och mys. Härligt att få spendera tid med henne, snacka om saknad tjej. "I believe i can fly, i will always love you, my heart will go on, när alla vännerna har gått hem, snart tystnar musiken, aldrig ska jag sluta älska dig . . . " ♥ 10 år av kärlek. Ingen kan någonsin ta din plats, kom ihåg det!
Den ungen åker ju till New York i helgen oxå, jag avundsjuk? Nej nej... ;)


Skolavslutningen i 9an :)

Torsdag så var det dags för handbollskaravanen igen, denna gången i Varnhem. Hade tre klasser och det gick bra. Men man märker vekrligen skillnad på ungarna beroende på hur bra deras fröken är. Stört!
Träning på kvällen som inte gick alls bra.

Idag Fredag har jag inte fått allt för mkt gjort. Städat rummet klart, så nu är de äntligen fint. Sökt lite jobb, packat lite tills imorgon och vald outfit till morgondagens outfit. Ska till Jönköping o röja lite igen!

Skara HF - HK S-hof

Förlust mot S-hof...

Skara HF - HK S-hof 22-24 (10-14)

HK S-hof inledde matchen bra och tog en snabb ledning med 3-0 medan Skaratjejerna mest stod och tittade på. Men sedan vaknade vi till och plötsligt stod det 3-3 och vi var på gång. Men efter de 3 kämpamålen så var det tvärstopp och gästerna kontrade, sköt och stängde till sitt försvar. En kvart in i första halvlek hade motståndarna gjort 8 raka mål på oss innan vi reducerade till 11-4. Som mest hade S-hof ledningen med 9 mål (13-4) men efter det så höjde vi oss. Vi kämpade och slet det gav resultat, mål för mål knappades in och när vi gick till halvtidsvilan ledde S-hof bara med 4 mål.

En energiladdad Niclas talade om för tjejerna i pausen att nu var det dags att börja jobba (snällt skrivet, kan inte riktigt skriva vad han sa...) och att vi inte skulle stressa upp oss. Vi närmade oss på resultattavlan och vårat 5-1-försvar fungerade bra. Framåt hade vi många skott som inte riktigt hittade in, utan studsade i målramen, samt att vi inte utnyttjade de 6 tillfällena vi var en tjej mer på planen. Men i slutet av matchen var vi när att kvittera men vi kom inte närmare än 20-21, 21-22 och 22-23. S-hof kunde sätta sista målet och vinna med 22-24. För att man ska kunna slå serieledarna krävs det att vi är på tå från början och inte "ger" motståndarna försprång, samt att vi sätter våra lägen i 6 mot 5-spelet. Vi gör ändå en bra match i 45 min och dagens domare gjorde sitt jobb bra. Publiken var kanonbra och det var verkligen tryck i hallen denna tisdagkväll - tack för erat stöd!

Nu är halva serien spelad och den 12 dec är det dags att bege sig till Partille för att återigen möta HK S-hof.


Because I'm leaving on Monday Morning

Skön seger mot Kongelf, men de va då helvete va vi ska spela dåligt! Snacka om Bergochdalbanelag. Vi skulle verkligen kunna slå vilket lag som helst i den här serien när vi spelar som bäst, synd att vi är så ojämna.

Måndag innebar Vick på Västerhöjd, två idrottslektioner med Dans, så det var bugg och polka som gällde. Lättförtjänta pengar kan man säga.

På träningen på kvällen sköt jag med vänster, Axeln var inte min bästa vän alltså.


Idag Tisdag har jag haft en idrottslektion med TE/VOLVO/TELIT. Fotboll vart det. Sen var det organisation och ledarskap x 2 med handelstreor. Hem o käka o fixa o dona för o sedan åka vidare till Skara för match mot S-hof.
Förlorade med två bollar och vilken konstig match det var. Vi slet som djur men räckte inte hela vägen in i kaklet. Oh va handboll är orättvist ibland! Vissa domare är ju som dem är oxå, skott efter signal? Seriöst, gaaaaaaaaaaah!

Nu sitter jag uppe o väntar på att Pappa ska ringa, ska hämta dem vid ishallen när de kommer hem :)


RSS 2.0