Träningsvärk!

Helt underbart, kan knappt röra mig idag. Sjukt rolig träning igår, o jag har ont överallt! Så gött!


Tisdag

Finfin träningsvärk nu alltså! Fysen satt där den skulle igår, o de känns idag ;) har en riktig seg dag idag. Bara tre lektioner men med två feta håltimmar emellan så slutar inte förens tre typ.

Sen blir de snabbt hem för o skynda sig vidare till träningen o boxfys som står på schemat idag. Gött o bryta ner kroppen lite inför jul nu ;)

Är lite ur balans med humöret, vet inte riktigt varför. Sömnkänslig tjej kanske.

Mitt schema


Måndag

Jobb jobb jobb. Blev faktiskt en ganska bra dag trots att det var galet segt att ta sig upp imorse. På dagens schema stod det dans med mina två åttor, sen lite volleyboll med 6-9 o avsluta med polonäsdansande för 9:orna. Gillar verkligen o dansa på jobbet!

Sen var de förbi sara för o lämna viktiga papper o snacka betyg. Blev kvar en bra stund där så blev riktigt stressigt. Tur att jag har en så fin vän som Frida som kom och hämta mig hemma :) träning som var galet jobbig, helvete va starka vi kmr bli om vi fortsätter så här!

Hem med Fridas taxi, inget trångt! ;) nu ligger jag bara här i soffan o gör ingenting. Borde ta tag i livet o hoppa in i duschen...


Pigg tjej


Söndag

Matchdag! Denna gången stod OV Helsingborg för motståndet och det blev en riktigt bra match. Tyvärr räckte det inte hela vägen och det blev en förlust. Synd, för vi spelade bra! Grämer mig över enkla misstag och gräver nu ner mig i en månads fys istället!

Det var oxå Elin o lindas sista match för säsongen, kmr bli tomt när de drar ut på äventyr!


Lördag

Lördagen bjöd på träning i varnhem först som gick helt okej, sen åkte jag hem o drog med mig pojkvännen en runda på stan. Provade jacka som jag sen köpte i söndags. Firade att det var lördag med att käka Kinamat o sen mysa till det med bio. In time! Bra film. Blev en riktigt mysig härlig dag :)


Mys

Blev en jättemysig kväll med handbollstjejerna igår. Pepparkaksbakande o så snickerskaka såklart! En del gjorde ju tjockare än andra... Haha. Mkt mysigt o mycket skratt med Elin, Linda, Lisa,Frida, Sara och Ellen.

Efter blev det handboll, o herregud va Sverige slarvade! Riktigt dåligt, laguttagningen kan man ju säga en hel del om oxå. Ny förbundskapten skulle behövas om ni frågar mig...

Imorse fick Rasmus lite frukost på sängen o sen bar det iväg till träning. Hyfsad okej träning och imorgon är det match mot OV. Rätt revansch sugna vi är alltså :)


Fredag

Äntligen Fredag. Har åkt hem till mamma & pappa nu på lunchen, har 2h hål på fredagar, så de är ganska gott om tid ;) sitter ihopkrupen i soffan med en gossig filt runt mig. Har kikat på dagens avsnitt av Sunes jul!

Har två lektioner kvar, tänkte spela lite handboll med sexorna och med niorna ska det nötas dans till det sitter!

Ikväll kommer mina tjejer hem till oss, det ska julbakas o mysa :) ska bli jättekul! Lite julkänsla sitter ju aldrig fel. Stackars Rasmus som får huset invaderat av tjejer ;)

Känns som om du&jag kmr va bäst i köket, eller...? ;)


Snö o julkänsla

Sitter på bussen igen, här jag har tid o blogga! Idag lyckas bussen komma i tid ialf så jag kan jobba utan problem. Idag är det faktiskt ganska mysigt på bussen, en latte, croissant och julmusik i lurarna. Det har snöat massor under natten, så vi har säkert 5 cm snö. Är lite tudelad, på ett sätt avskyr jag det. Det är halt, blött o kallt. Allt är sent o jag kmr behöva skotta i eftermiddag. Men sen är de ju faktiskt ganska mysigt o det blir ju mkt ljusare.

Idag har jag bara två lektioner, en åtta som ska skriva prov o sen tänkte jag köra lite bollsport med sexorna. Skönt med en lite lättare dag, så man kmr hem i tid. Förhoppningsvis ska jag kunna träna fullt ikväll oxå, vore skönt!


Någon lyckas

Så går det när man dricker för mkt alkohol o slänger sig på asfalten ;)


4 dec

Har haft en lugn helg som spenderades till stora delar hemma hos mamma o pappa i Tibro med lilla julafton. I år kan inte mina storasyskon komma hem o fira, så vi körde julafton igår med alla barn. Massa bus o skratt. Sammanlagt var vi 17 pers, varav 5 ungar. Fullt ös :)

Idag så var det mysfrukost med hela gänget, innan vi far till olika ställen. Jag o Rasmus åkte hem, röjde lite och tog det lugnt. Jag fick ngt konstigt ryck eftersom jag känner mig rastlös o vill resa ngnstans! Först var jag arg o otrevlig, men plötsligt fick jag massa energi o var riktigt flummig! Knäpp tjej...

Senare på dagen kom lillebror och syrran med hennes familj. Vi åt tacos o bara hade en myskväll. Imorgon börjar en ny vecka. Hoppas på mer energi o att förkylningen släpper.


Sjukt söta Alice <3


RSS 2.0