På bussen igen

TGIF! Åter igen sitter jag på bussen, på väg till Tibro för o jobba. Det här är det sämsta med att bo i Skövde, det blir en hel del bussåkande alltså. Idag har jag fyra lektioner, varav en är dans så det kan nog bli ganska roligt. När jag kommer hem från jobbet så är det diska, tvätta o städa som gäller. Det är
Väldigt glamoröst att flytta hemifrån ;)


Frukost på bussen


Domarmiddag

Btw, min pojkvän är ju en sexig fotbollsdomare så i Lördagskväll var vi bjudna på Skövde FotbollsDomar Klubbs 75års jubileum. Härlig trerätters middag med trevligt sällskap, jag o Rasmus var väl en 40 år yngre än genomsnittet, men vi hade väldigt trevligt ändå. Så här såg jag ut då :)


Måndag

O där startade en ny arbetsvecka, skönt är det att börja med sovmorgon iallafall. Sitter på bussen nu, med lillasysters playlist o trängs med alla små skitungar som ska till skolan. Så himla skönt när dem går av för då finns de massa plats :)

Har inte planerat några lektioner alls idag, spännande o se vad vi ska hitta på. Eleverna kanske får välja, då blir dem glada ;)


Frustration

På väg hem från Stockholm med laget, har vart uppe o spelat match mot Tyresö. En sån där match som man bara SKA vinna. Men nej, vi gör en riktig skitmatch o förlorar med två bollar. Så jävla tråkigt. Domarna tyckte det var jättekul o visade ut folk till höger o vänster. Blääää

Men men, syrran hade med sig familjen och kom o kolla iallafall. Så mysigt. Ida hade gjort en jättefin flagga som det stod Skara på, mysunge!

Känslan när man sitter på bussen hem så här efter en förlust är för jävligt alltså. Längtar bara hem o vill krypa ner hos min älskling, har ont i hela kroppen o tycker allmänt synd om mig själv. Vinterdepp eh, ja! Orkar inte kyla, regn o skit. Har insett att jag måste flytta till ett varmt land i framtiden, annars kmr jag gå under med den svenska vintern. Önskar att jag o Rasmus kunde dra iväg i mellandagarna o fira nyår utomlands, jag drömmer om Egypten. Att äntligen få se pyramiderna, sola, bada o njuta av varandras sällskap. Vill vara riktigt turistig, gå på
Marknader o försöka pruta, äta god mat och ha på mig shorts eller klänning! Längtar tillbaka till London oxå, skulle verkligen avguda en weekend där snart igen. Shoppa på Oxford Street, äta mat på en pub, få en riktig english breakfast, åka tunnelbana, strosa runt i Notting Hill, jag vill gå en guidad tur på Towern oxå! Älskar atmosfären i England, vill hinna bo där ngn gång i mitt liv.

Ett bra tag kvar hem fortfarande, ska krypa ihop o se om jag lyckas somna
ngt :)


Bästa känslan

Ligger i armarna på min stora kärlek och ikväll sover vi för första gången i vårt gemensamma boende som sambos. Lycka!


RSS 2.0