Gameday

Idag är det Tyresö HF som kommer på besök i vår borg! 14.00 är tiden som gäller. Nu kör vi brudar!


Fredag, älskade fredag

Helg, äntligen! Galet gött! o löningshelg på det också, shopping!! Kläder? nepp, jag är vuxen nu o när Rasmus kommer hem från jobbet så ska vi till Maxi o storhandla med alla andra löneshoppare. Spännande att jag länkade min blogg på fb o hade 73 besökare helt plötsligt, idag har det vart 7! Så bra var jag på att behålla läsare. Fast ja, den hör bloggen är ju för min egen skull så egentligen spelar det ingen roll alls :) Nepp, dags o röja lite här hemma!

Söt


Letar

Lägenhet, lägenhet, lägenhet!

Jag & Rasmus letar för fullt efter lägenhet, en etta eller två i centrala Skövde. Trött på att bo så off i skultorp och vårt hem kan ju säljas när som helst! O så sprätter det rätt rejält i inredningsfingrarna oxå :) så om ngn vet en bra hyresrätt får ni gärna höra av er!

Den 16 Februari öppnar mitt nya jobb, Espresso House på resecentrum i Skövde. Ska bli så galet kul!

Hade en rolig dag idag annars på mitt jobb idag, mina åttor var halvgalna o tävlingsinriktade till tusen. Små galningar :)


Att ge upp

Arg o förbannad på mig själv, sätter höga mål o har strategier och taktik för o uppnå dem, men faller ihop som ett jävla korthus efter två veckor! Skärpning på den alltså, bara börja om från noll. Aldrig ge upp!


Nya tider

Hela min vardag förändras snart o det känns bara så skönt, nytt jobb på g som jag verkligen ser fram emot och jakten på en lägenhet ser ganska ljus ut. Möjligheter :)


Torsdag

Sitter nere i badet o väntar på att mina sjuor ska komma. Då blir de fortsättning på vattengympan som vi fick avbryta igår för att det var så stökigt. Imorse så har niorna simmat 1000 m, vi hade släckt o lite skön musik på, bra start på morgonen. Efter den här lektionen så är det en fet håltimme som jag tänkte få massa jobb gjort på, o sen är de bara en lektion till.

Igår myste jag o Rasmus till det med grillat! Inspirerade av Frida som gått ut o grillat i kylan så gjorde vi desamma, o fy vad gott det var! Bästa är att nu blir de ju det till lunch oxå :D

Så här mysigt har jag det just nu


Hard work work

Buss, spotify, galet hungrig o bara mysa ner mig i mina drömmar om framtiden. En dag så!


Ajdå

Gjorde misstaget att berätta för mina elever att jag har en blogg, aj då.. Nu måste man tänka på vad man skriver oxå! Och dem kanske räknar med att det faktiskt står något roligt här? Aja, det får bli som det blir.

Jag sitter på bussen hem iallafall, lång arbetsdag idag, blev nog ganska otrevlig och hård lärare sista lektionen. Men var så galet trött på att folk säger emot mig.

Idag är det en snabbis hemma, slänga ihop lite käk o så vidare mot skara o träningen sen. Idag står det bål på fysschemat tror jag. Imorgon hade jag velat vara med på match, men med ett inkompitent handbollsförbund så får jag inte. Sjukt...


Vardag

Dagarna springer förbi nu, buss, jobba, buss,hem o käka lite, buss, träning o sen hem igen för att få krypa ner brevid hjärtat och bara få känna hans armar runt mig och somna lyckligt. Vardagarna går förbi så snabbt, o jag försöker njuta av dem och ta vara på varje sekund. Men det blir lätt att man bara slarvar bort tiden. Men så händer småsaker som visar hur lätt allt skulle kunna sabbas om man inte är rädd om det, som får en att vakna upp och se på sig själv i ett annat ljus. En tanke som man måste ta vara på. Jag vet vem jag är, jag får inte glömma bort att vara jag.


Kärlek

Romantik i vardagen, kikade i min kalender o min älskling hade kladdat massor. Att små ord kan göra en så lycklig!


Lite trevligare tjej

Skrev det här igår egentligen, men kan la slänga upp det nu. Hade visst inte laddats upp!



Lite bättre humör, lite iallafall. Konstig dag det här alltså. Blev sjukt trött på mina sexor som balla ur, sen lunch med pappa, o så bad med niorna efter det. Blev så glad att en av killarna hade lyckats sprida det i klassen :)

Nu sitter jag på bussen o ska rädda syster som är precis likadan som mig, otäckt lika ibland! Sen bär de iväg till träning. Sen får jag äntligen ge mig hem o krypa upp i famnen på världens vackraste människa. Kärlek <3


(poosar för snygg profilbild!)


Bläää

Inte min dag idag alltså, spottar o fräser o känner mig allmänt otrevligt. En sån där dag när man bara skulle legat kvar under täcket o hoppat över den här dagen. Har ångest o oroar mig över saker i onödan. Biljäveln har pajjat o jobbet började igen. Gräver ner mig o kör. Hörs när jag känner mig trevligare igen!


Here we go again

Gick ju bra med o blogga. Jag skyller på julen. Men nu vill jag ge det ett försök till!

Sitter i soffan o myser, äter choklad och gör just ingenting. Drömmer om framtiden och önskar att jag bara kunde hitta en lösning på allt!

Idag rensades julen ut här hemma, och våra nya julsaker packades ner i en låda märkt "Therese <3 Rasmus". När jag packar upp den nästa gång hoppas jag att det är i en tvåa här i Skövde någonstans, som bara är min o Rasmus.


RSS 2.0