.

Trött tjej, jobbig helg. Nu, städa, diska, tvätta. Imorgon drar vi, syns på söndagkväll!


Lördag

Sommarland!

Det är här jag hänger nu för tiden känner jag alltså, idag var dte äntligen lite mer folk i parken och jävlar, blev en hel del mer jobb oxå :)

Fick lunch vid tre sjuuuukt hungrig då alltså - haha, men det är så det ska vara, mkt roligare då!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det behöver jag! O imorgon kör vi igen, morgonmöte 08.30 :) Mitt jobb är bäst!

Moas bilder

Moa hade lagt upp lite bilder på facebook fårn i onsdags när vi va hos Amelia. Jag tänkte att jag lånade dem lite, det här är innan alla andra kommer. Trivs så bra med er tjejer :)


Midsommar

Midsommar firades ute i bushen, Timmersdala är stället man ska va på midsommar alltså ;O
Jag jobbade tills typ halv sju eller ngt, sen blev det skövde, hämtade upp Hanna och efter många om o men så hittade vi till Timmersdala o Pontus. Jag höll mig nykter o körde bil, men hade ändå en toppenkväll med midsommarkrans och snapsvisor! (haha, jag snapasade cola! ) Blev en utflykt och lite äventyr med Toapapper, haha, så synd att jag inte har bild på det!

Tack för en toppenkväll allihopa.

Lite bilder, dem är Hannas :)







Torsdag

Vaknade imorse o så jäkla skönt att kunna sova ut, sista dagen innan man börjar jobba tre dar igen! Har iallafall fått lite måsten gjorda idag, två internetkurser från jobbet avklarat. Klippte delar av gräsmattan innan gräsklipparen dog, vattnade blommorna utomhus och diskade lite t.o.m. Slängde blommorna från studenten oxå, dem var rätt döda nu ;)

Drog iväg till träningen och äntligen kunde jag vara med ordentligt! Så jäkla gött.  Först var det tester, presterade väl inte toppenbra efter att ha vart sjuk i två veckor, men hey, jag förbättrade mig iallafall på de flesta grejerna. Vi hann med brutalen, knäböj, bänkpress, mångsteg och bakåtkast med medicinboll. Sen var det handboll för hela slanten och spel tre mot tre, så sjuukt roligt! Som vanligt linjerna i ett lag - och vilket lag sen! Måste säga att det är det bästa tremanna lag jag spelat i iallafall, haha! Vinst för våran del, mot niometare - helt klart så det ska va ;)

Så härligt att äntligen kunna köra och känna hur man när träningen är slut ligger helt utpumpad och knappt orkar lyfta ett finger. Jag älskar verkligen den känslan, måste vara ngt fel?

Nu ska jag ta bilen o åka ner till Carro o mysa o prata i ngn timme, bra avslutning på en bra dag, helt klart!

Grattis Amelia!

Först o främst - Grattis till min fina Amelia som fyller nitton idag!






Dagen spenderades med Carro, lagade lite mat och planerat för fullt inföt nästa vecka och Peace & Love. Åkte sen in till stan också o handla lite nödvändigheter som tält o grejer. Hon släppte av mig i Skulltorp där det var middag o mys med massa tjejer! Jag, Emelie, Hanna o Linn var lätt bästa laget o vann såklart frågesporten! ;) Runt elva så skjutsade Linn hem mig o Josse till Tibro. Tack för en riktigt, riktigt bra kväll tjejer! Slänger in en kvällens oufit oxå, som den bloggerska jag är ;)

 


Klänning Bikbok
Skärp Bikbok
Klocka Studentpresent från Guldfynd
Halsband Studentpresent (fått av mina fantastiska lagkamrater)


Bra dag, o jag håller på o bli frisk, stort plus! :D

<3


Onsdag

Världens bästa Carro är här, vi har lagat mat och planerar nu för fullt för Peace & Love.
Bra tjej det där!



diskning

Vi tänkte passa på o diska oxå, här är grejerna på rätt plats va Pappa? ;)

maat

Jag o Crille lagar mat för första gången på en vecka -hamburgare - perfekt :)

shoppingdag

Ingen skräll att jag blev sen till Evelina imorse, haha, jag o tider alltså! Vi kom iväg till Skövde ialf, och jäklar vad shopping det blev. Haha, sved nästan i plånboken alltså, men hey jag får lön i veckan, så det var helt klart värt det. Hade tänkt o vara som en riktig bloggare o ta kort o lägga in bilder på mina fynd, men som vanlgt så har jag inga batterier i kameran. Två av grejerna jag köpte har jag ialf hittat bild på Vero Modas hemsida, så kan ju bjuda på det ialf :)




Vi käkade lunch på Alpina - kycklingtallrik, sjukt gott. Stack sedan iväg på träning, även om jag verkligen inte är frisk. Lite svårt med motivationen just nu oxå, är så trött hela tiden :( Men men, jag var med på fysen idag (skippade iofs beep testet ;) ) sen åkte jag hem. Skippade handbollen eftersom jag inte är frisk, bättre o vara försiktig så jag inte blir ännu sjukare, men det var härligt o träna ialf. Nu vill jag bli frisk så jag kan ta u mig fullständigt. Älskar känslan när det känns som om hela kroppen är utpumpad och det gör ont att röra sig!

Nu ska jag o Lillebror steka lite hamburgare o sen går jag o lägger mig så jag kan bli frisk ngn gång! Imorgon blir en dag me Carro för att planera inför nästa vecka o på kvällen ska jag till Skultorp för att fira min underbara Amelia som fyller år. Blir middag med ett gäng tjejer tror jag, ska bli kul o träffa Moa, Amelia o Johanna igen :) 


<3   

Tisdag

Godis till frukost, helt klart så det ska va :)

Ska slänga i mig lite riktig frukost och sen blir det att möta upp Eve för att åka in till stan o shoppa. Orkar inte ligga hemma o tycka synd om mig själv bara för att jag är förkyld! Ikväll tänker jag träna iallafall!

Gårdagen spenderades till största del på jobbet, rullade på och det var bra väder. Ändå var det sjukt lugnt o bara typ 1000 pers i parken.  Så jag hann med en hel del, möblera om lagret på GG tillexempel. Tjejerna + alex dåra städade fort o snyggt idag Så kom därifrån i vettig tid. Skjutsade hem lite sommarlands folk o sen hämtade jag Eve. Vi åkte ner till Tibro, jag betalade Carro för pengarna till P&L som hon har lagt ut åt mig, o sen åkte vi till Sörens o hyrde film o köpte alldeles för mkt godis. Rätt sjuk film, men det kanske man får räkna med när filmen heter American Virgin?  haha , mysit var dte iallafall o min bäddsoffa får helt klart godkänt. Grym studentpresent, Tack!

Nä. ordentlig frukost nu och packa  väskan, sen bär det av till skövde :)

<3



Godis till frukost, (Y)

myskväll :)

Film o mys med Eve Myyyyyyys


Söndag 20/6

Gårdagen följde nästan planerna, upp tidigt för jobb.  Jobbade tills typ sju och skyndade sedan iväg till metropolen Eggby för o fira Mikkis :) Av oss tjejer i laget fick hon en shotomat/shotbox som verkad väldigt uppskattad. Jag O Sara Bergh var lekledare, svårt o leka med så mycket folk, men dem som var me verkade ha skoj ialf. Speciellt på irländsk julafton, haha! 

Körde sedan folk in till krogen i Skövde, o droppade av Frida Strand hemma hos sig.  På småvägar tog jag mig hem till Tibro, skulle bara svänga förbi hemma hos Erik Österplan o säga hej till ett gäng som satt där o öla lite. Blev kvar till halv tre tiden, så det blev väldigt mycket senare än planerat. 

Därför var jag förvånad att det var så pass lätt att komma upp i morse, bilen till jobbet. Hämtade upp Cilla och iväg till Sommarland. Hade en riktigt rolig dag på jobbet, det mesta rullade på som det skulle.  Crille snodde mina jordgubbar på lunchen den jäveln, o sen kom han o Emil från lagret o fyllde hela Big Bean med våfflor. Jag beställer 10 kart o får en hel pall!  Haha, känns som om jag är kompis med lagerkillarna just nu alltså ;) 

Jag o Cilla var väl kanske inte snabbast från jobbet idag heller, glömmer saker hela tiden! Ajja, hemma runt åtta o tog en kopp choklad o satte mig här. Hade tänkt o göra kursen som Jonas tjatar på oss att göra men kommer inte in på hotmailen där alla mina inloggsuppgifter står :( Förhoppningsvis kan jag göra den imorgon, jag får fjäska lite ;) 

Nu är det en trött Therese som sitter här, dags o krypa i säng snart så jag orkar med morgondagen, puss!


 Why flirt with disaster? . Twilight

ändrade planer

Det blir aldrig som man tänkt sig alltså, Sara var sjuk, så inget fredagsmys här inte! :( Inte städade jag elleer diskade eller tvättade heller, ja ja rummet fick jag snabbstädat ialf, duktig Therese.

Nu är jag påväg i säng, upp tidigt o jobba imorgon. Jag måste ha världens bästa sommarjobb, längtar efter o få jobba, ngt fel på mig alltså!  arbetskadad tjej! Efter jobbet ska jag iväg till Eggby så ska vi fira Mikkis som blir ännu äldre. Lilla tanten nästan ;) Stora delar av laget kommer vara där, så det kan bara bli en toppenkväll! Men eftersom jag jobbar på söndag också så håller jag mig nykter o tar mig hem i vettig tid. Känns som om det är dags för det, jag har nästan tappat partygnistan efter allt studentfirande. 


Fastnat för Eric Saades nya låt oxå, Break of Dawn, vekrligen värd att lyssnas på! Jag kanske bara är fjortis, men jag gillar den starkt!  http://www.youtube.com/watch?v=wJMHRDarVag


Break of Dawn --> Twillight, kanske ta o läsa böckerna igen? Sträckläste dem verkligen och dem är hur bra som helst!


Oj, vilket fjortis inlägg det här blev, men så får det vara ibland :)

:*

Fredag

Toppenkväll igår med först utbildning/Kick-off på Sommarland, förfest hos Jonas bland myggen och en riktigt bra utgång på Husaren. Ser verkligen fram emot en sommar med världens härligaste teamledargäng :) 

Vaknade runt tio och kilade iväg till Evelina för frukost. Känns som om det kan bli en mysig sommarvana att frukosta ihop.  Idag ska jag försöka få lite ordning här hemma o diska o städa, iofs så kmr det vara lika stökigt om några dar igen, men det kan vara värt ett försök ;)  Annars är planerna för dagen att stå på bilbingon i Axvall och vara kontrollant tillsammans med världens bästa Sara Bergh, sen tar jag med henne hem  o så är det fredagsmys som gäller. Me like!

<3   

Per aspera ad astra

Sommar 2010

Tror jag har skapat typ 5 bloggar förut, skrivit ett inlägg i varje. Får se om det är ngn skillnad den här gången!

Det här är min blogg och kommer handla om mitt liv, snarare en dagbok än en blogg. Jag hoppas verkligen jag håller i och skriver i den här bloggen, för den här sommaren vill jag minnas. Den här sommaren är starten på mitt liv som vuxen och jag tror att Sommaren 2010 kommer bli den bästa någonsin :)  

(x) Alanya med Idrott
(x) Alla nedräkningsfester
(x) Idrottsgalan
(x) Avloppet
(x) Skumparty
(x) Studenten
(x) Balen
(x) Kick off på Sommarland
( ) Peace & Love med Carro
( ) Åhus Beachhandbollsfestival
( ) Fångarna på Sommarland
( ) Galamiddag
( ) Massa teamledarfester
( ) Liseberg
( ) Stockholm
( ) Träningsläger
( ) Cup i Borlänge

o så sjukt mkt mer, Sommarn 2010 har börjat så sjukt bra, låt det fortsätta så :D




P.s Bloggar är väl egentligen inte riktigt min grej, men jag måste tipsa om världens bästa blogg, www.eimj.blogg.se/vilja inspiration och motivation, alla idrottsnördar måste, måste , måste läsa!

 

RSS 2.0