Skara HF - Kärra

Referat från hemsidan http://www.laget.se/Alag/25210-start.html


Skara HF - Kärra HK 27-27 (10-16)

Att en och samma match kan se så olika ut från halvlek till halvlek. Vi hade pratat om att stå upp på ett tufft sätt var och en bakåt. Men detta glömde vi av väldigt snabbt. Mikkis var den som klarade av detta bäst i första halvlek. Men hon var alldeles för ensam ihop med målvakterna som byttes av för att få en förändring till stånd. Kärra drar ifrån sakta men säkert och vi tappar konceptet helt både framåt och bakåt. Allt vi pratade om innan var som bortblåst och tveksamma spelare gick till pausvila med 6 bollar i baken.

Snacket handlade mest om hur vi ska agera och göra det som vi är bäst på utan att berätta för mycket. Ellen fick nytt förtroende och samma spelare startade andra halvlek som startade första. Enda skillnaden var att nu agerar vi som vi snackat om och gör 5-0 på Kärra i starten på andra. Och nytt mod tändes samtidigt som glöden började att lysa i ögonen. Det smälldes på rejält bakåt och Ellen fick rädda många skott på ett sådant sätt som vi vill. Ella sprang och fick några lysande utkast rakt i händerna och drog dit bollen.

Publiken fick spelarna att springa ur allt som fanns i bena med den härliga stöttningen. De spelarna som inte spelade i andra halvlek var lika pådrivande dom och hjälpte till på ett mycket bra sätt. Frida Strand var tillbaka efter sin skada och fick priset som matchens lirare. Det priset delar hon med alla spelarna för en otroligt bra andrahalvlek. I programbladet hade jag skrivet att publiken skulle se vad vi jobbat med den senaste tiden. Och det fick ni se i andra halvlek )

Vi fick även se att det är väldigt små marginaler i denna ädla sport handboll och man är aldrig uträknad förrän de 60 min gått och det visade vi idag !

Frida Strand 7
Elin Ottosson 7
Ella Andersson 4
Linda Larsson 3(3) 100%
Frida Mörk 3
Julia Boby 1
Mikaela Skogsberg 1
Lisa Lejon 1





Bild från seriesegern 08/09 - sån jävla lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0